De wortels van het Semko Ballon Team liggen in het onderwijs. Het kan dan ook niet anders dan dat we idealistisch zijn. Onderwijs betekent per definitie dat je verder kijkt dan wat er nu is.

Ons doel is om niet alleen onze passagiers een prachtige avond te bezorgen, maar ook eventuele volgers die met ons meerijden terwijl we de ballon volgen. Ook voor deze mensen maken we er een plezierige avond van. Ze mogen overal bij aanwezig zijn en foto’s maken.

Een ballonvaart maken is een prachtige manier om een avond door te brengen. Je bent midden in de natuur en kunt genieten van een onbeschrijfelijk mooi uitzicht. Het is zowel leuk om te krijgen als om te geven. Als het een cadeau is, zorgen we ervoor dat we dit op een gepaste manier vieren. Om het nog specialer te maken, kunt u de optie ‘cadeau’ aanvinken bij het boeken van de vaart.

We gaan ervoor zorgen dat u een prachtige avond beleeft waarbij plezier voorop staat.

De piloot is Meindert Tjerkstra. Hij is werkzaam bij Semko, net als vele andere crewleden zoals Annelies Brouwer en Feya Hovenga. De crew is essentieel voor een geslaagde ballonvaart. Zij zetten de ballon op en werken samen met de piloot. Tijdens de vaart volgt de crew de ballon, zodat ze aanwezig zijn bij de landing. Onze crewleden zijn enthousiast en hebben er plezier in om u een prachtige avond te bezorgen.