De wortels van het Semko ballon team liggen in het onderwijs. Het kan dan ook niet anders dan dat we idealistisch zijn. Onderwijs betekent per definitie dat je verder kijkt dan wat er nu is. Groeien is de enige optie en dat is wat we doen met Semko.

Ons doel is dat we onze passagiers een prachtige avond geven. Maar niet alleen de passagiers maar ook eventueel volgers die met ons mee gaan rijden achter de ballon aan. Ook voor deze mensen maken we er een leuke avond van. Ze mogen overal bij zijn en foto’s maken.

Een ballonvaart maken is een prachtige avondje uit. Je bent in de natuur en ziet de wereld met onbeschrijfelijk mooi uitzicht. Het is leuk om te krijgen en om te geven. Wanneer het een cadeau is dan zorgen we ervoor dat we dit op een gepaste manier vieren. Om het helemaal leuk te maken kunt u de optie cadeau aanvinken bij het boeken van de vaart. Wij sturen een handgeschreven A4 ticket op wat is ingepakt met cadeaupapier. Ontzettend leuk om te geven.

We gaan u een prachtige avond bezorgen waarbij plezier voorop staat.

De piloot is Meindert Tjerkstra. Hij is werkzaam bij Semko net als vele crewleden zoals Annelies Brouwer en Jelske Galema. De crew is essentieel voor een mooie ballonvaart. De ballon wordt opgezet door de crew en piloot. Tijdens het varen gaat de crew achter de ballon aan zodat ze aanwezig zijn bij de landing. Onze crewleden zijn enthousiast en hebben er plezier in om u een prachtige avond te bezorgen.