Om nooit te vergeten

Een gezellige ballonvaart met met mooie foto momenten.

Beste van het beste

We varen met een prachtige ballon en goed materiaal. We hebben een ruime mand zodat iedereen een mooie plek heeft met een prachtig uitzicht. 

Plezier

Crew en piloot hebben plezier om u een mooie ballonvaart te geven. Een onvergetelijke ervaring. 

Semko ballon team

Ballonvaren is een werkelijk unieke ervaring, doordrenkt van magie en vrijheid. Zwevend hoog boven het landschap, omringd door de rust van de lucht, ontstaat er een onvergetelijke herinnering

We laten de wereld vanuit een andere hoek zien, net zoals we dat doen met ons onderwijsbureau. We zijn idealistisch en geloven dat we samen de wereld mooier kunnen maken. Door de schoonheid van het prachtige Friese landschap te tonen, zijn we ervan overtuigd dat mensen een andere relatie zullen ontwikkelen met hun omgeving en de natuur.

Om in de toekomst op te stijgen, moet je eerst in je dromen vliegen. Een ballonvaart is een droomvlucht. 

Rustig vlieg je over dorpjes en steden, als een ooievaar die zo nu en dan klapwiekt. Direct na het opstijgen merk je dat er geen sprake is van hoogtevrees, maar van bewondering voor de stilte en de schoonheid van het landschap. 

Persoonlijke aandacht

Wij zijn gespecialiseerd in het ballonvaren met drie tot vijf passagiers. Gegarandeerd aandacht en plezier voor iedereen. 

Kundig en vrolijk

We letten niet alleen op de mensen die zich in de mand bevinden, maar ook op degenen die achtervolgen.

Heeft u vragen? Klik dan op de F.A.Q.-pagina

Cadeautje?

Op een gepaste manier besteden wij aandacht om de aanleiding te vieren. Een ballonvaart krijgen is een onvergetelijk avontuur. 

Foto's

Bij elke ballonvaart worden er vele foto's gemaakt. Deze delen we graag met de passagiers. Hieronder een greep van een aantal foto's. 

Vaar met ons mee en ga het avontuur aan

contact informatie

Semko ballon team
Voltahof 2
8501 XP Joure

info@semko.nl

Mocht u een vraag hebben. U mag altijd een app sturen of bellen.

Semko is meer dan ballonvaren

Het Semko ballonteam is onderdeel van Onderwijsbureau Semko. We hebben als doel om het onderwijs mooier te maken. Zo hebben we onder andere een webshop, teamscholingen, werelddocenten en nog veel meer. 

Wij hebben een Semko webshop met educatief materiaal. Het klinkt saai maar dat is het beslist niet. Ons doel is om het onderwijs mooier te maken. Zo maken we zelf onderwijsmateriaal en zoeken we materiaal van makers die ons inspireren. Al het materiaal testen we zelf, maken we foto’s van. Bij veel van onze producten hebben we een PDF geschreven met tips hoe je het materiaal het beste kan gebruiken. 

Met veel plezier zijn we continu bezig om de webshop te vergroten. Klik op de afbeelding om meer van onze webshop te genieten.