Hieronder ervaring van passagiers die zijn meegeweest met het Semko ballon team.

3 reacties

 1. Antsje schreef:

  Op 22 july, wie ’t safier, ik mocht mei Meindert, de piloot, einliks de loft yn. Nei útstel fan sawat 2 jier troch ferskate omstannichheden koe it dan oangean!!!
  Fansels woe ik wol meihelpe om de ballon de loft yn te krijen en sa barde dat ek. Meindert joech de ynstruksjes en syn ‘crew’ fierde it út. Sels in freonlike foarbykommer holp efkes mei. Mocht ek wol want de ballon moatst ek noch in kwartslach draait wurde. Sels woe ik it al ústelle mar Meindert sei: nee der is noch wol tiid genôch.. Wij de loft yn oer de stêd Hearenfean en wat wie’t in prachtige ûnderfiening. Stil der boppe allinnich it razen fanne brâner sa no en dan. Ik hie wol wat de kriebels(heechtefrees) mar sa boppenyn neat gjin lêst der fan.. De tiid wie tekoart mar ja as it sawat begjint te skimerjen en moatte jo wol nei ûnderen fansels wêr’t ús ophelploech sawat alwer klear stie. Ek it delkommen gie as slydjaget… It oare jier mar wer, sei ik tsjin Meindert, ‘k haw no de smaak te pakken!!

 2. Wiebren zijn vader schreef:

  Het was een hele belevenis voor Wiebren, met de buurman uit varen, in de lucht. En ook nog achter huis opstijgen geweldig. En dan de voor bereiding voor dat het aan het varen toe is, héél bijzonder om mee te maken van zo dichtbij. De rust en het vertrouwen wat je Wiebren hebt gegeven was super.
  Heb er van genoten buurman geweldig bedankt.

  Groet van Wiebren z’n vader, ook van Wiebren.
  07-08-2022

 3. Erik Eiling schreef:

  Afgelopen zondag was het dan zover.
  Mijn ouders mochten samen met Meindert de lucht in in zijn prachtige ballon. Wat een feest is dat zeg!
  Het begon allemaal met het gezamenlijk opbouwen van de enorme ballon, wat ik nog nooit van zo dichtbij heb gemaakt.
  Meindert geeft op een rustige maar duidelijke manier aan wat er moet en gaat gebeuren. Uiteindelijk, na veel gelach en plezier, gaat de ballon omhoog en vertrekt het drietal de wijde wereld in. De wind staat gunstig en mijn ouders varen exact over hun eigen huis heen. Wat fantastisch was dat!!
  De landing ging perfect en na afloop nog een leuke wetenswaardigheid met een glaasje bubbels.
  Wat een prachtige ervaring was dit voor ons allen!
  Dit is absoluut voor herhaling vatbaar!
  Meindert en Sandor, bedankt voor deze mooie herinnering!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *