Hieronder ervaring van passagiers die zijn meegeweest met het Semko ballon team.

8 reacties

 1. Antsje schreef:

  Op 22 july, wie ’t safier, ik mocht mei Meindert, de piloot, einliks de loft yn. Nei útstel fan sawat 2 jier troch ferskate omstannichheden koe it dan oangean!!!
  Fansels woe ik wol meihelpe om de ballon de loft yn te krijen en sa barde dat ek. Meindert joech de ynstruksjes en syn ‘crew’ fierde it út. Sels in freonlike foarbykommer holp efkes mei. Mocht ek wol want de ballon moatst ek noch in kwartslach draait wurde. Sels woe ik it al ústelle mar Meindert sei: nee der is noch wol tiid genôch.. Wij de loft yn oer de stêd Hearenfean en wat wie’t in prachtige ûnderfiening. Stil der boppe allinnich it razen fanne brâner sa no en dan. Ik hie wol wat de kriebels(heechtefrees) mar sa boppenyn neat gjin lêst der fan.. De tiid wie tekoart mar ja as it sawat begjint te skimerjen en moatte jo wol nei ûnderen fansels wêr’t ús ophelploech sawat alwer klear stie. Ek it delkommen gie as slydjaget… It oare jier mar wer, sei ik tsjin Meindert, ‘k haw no de smaak te pakken!!

 2. Wiebren zijn vader schreef:

  Het was een hele belevenis voor Wiebren, met de buurman uit varen, in de lucht. En ook nog achter huis opstijgen geweldig. En dan de voor bereiding voor dat het aan het varen toe is, héél bijzonder om mee te maken van zo dichtbij. De rust en het vertrouwen wat je Wiebren hebt gegeven was super.
  Heb er van genoten buurman geweldig bedankt.

  Groet van Wiebren z’n vader, ook van Wiebren.
  07-08-2022

 3. Erik Eiling schreef:

  Afgelopen zondag was het dan zover.
  Mijn ouders mochten samen met Meindert de lucht in in zijn prachtige ballon. Wat een feest is dat zeg!
  Het begon allemaal met het gezamenlijk opbouwen van de enorme ballon, wat ik nog nooit van zo dichtbij heb gemaakt.
  Meindert geeft op een rustige maar duidelijke manier aan wat er moet en gaat gebeuren. Uiteindelijk, na veel gelach en plezier, gaat de ballon omhoog en vertrekt het drietal de wijde wereld in. De wind staat gunstig en mijn ouders varen exact over hun eigen huis heen. Wat fantastisch was dat!!
  De landing ging perfect en na afloop nog een leuke wetenswaardigheid met een glaasje bubbels.
  Wat een prachtige ervaring was dit voor ons allen!
  Dit is absoluut voor herhaling vatbaar!
  Meindert en Sandor, bedankt voor deze mooie herinnering!

 4. Petra van der Zee schreef:

  In hogere sferen!

  Wat een bijzondere ervaring was het om onder begeleiding van Meindert Tjerkstra en Sander van Semkoballonteam.nl een heel ander perspectief op de omgeving en mijn eigen nietigheid te krijgen.

  Samen met Pieter heb ik enorm genoten. T was spannend, want nieuw. Maar de rust en professionaliteit van piloot (Meindert) en z’n collega Sander lieten dat als sneeuw voor de zon verdwijnen.

  En als kers op de taart mogen Pieter en ik ons vanaf nu baron en barones van Heerenveen tot Terwispel noemen 🤣.

  Wil je ook in hogere sferen? Ik zeg doen 💪.

 5. Wytske schreef:

  Onwijs bedankt voor de prachtige en bijzondere ervaring gisterenavond, we hebben ontzettend genoten.

 6. Wiesje de Jong schreef:

  Wat een mooie ervaring was dit, het hele klaarmaken van de ballon tot het opstijgen. Goed geregeld allemaal, en wat bijzonder dat de ballon waar onze ouders in zaten precies bij hun achterhuis lande. Ze vonden het prachtig! Nogmaals bedankt voor alles. Groetjes Erik , Anita, Gea en Wiesje

 7. Jaap en Antje schreef:

  Wy hiene fan ús dochter heart dat in ballonfeart by Semko, fia Meindert in oanrieder wie.
  En dat ha we witten!
  De service wie geweldig.
  En de ballonfeart wie in hiele belibbenis.

  We ha der fan genoten!
  Tige tank!

 8. Agaath de Vos schreef:

  Het was een hele bijzondere en speciale avond die we mochten beleven met Semko ballon team.
  Een kado voor mijn autistische zoon die alle bewegingen in de lucht van vliegtuigen of ballonnen een feest vindt. Vanaf het moment van briefing was er een mooie energie en vertrouwde sfeer tussen alle aanwezigen en speciaal voor mijn zoon. Samen met onze Pake en Beppe hebben we de ballon klaar gelegd en geholpen met het inlaten van de lucht.
  De fotograaf (Marcel R fotografie) kon alle activiteiten prachtig vastleggen en kreeg daarvoor alle ruimte. ( een aanrader voor zo’n speciaal evenement)
  Mijn twee zonen hebben intens genoten van de prachtige ballonvaart onder de kundige en geruststellende leiding van Meindert. Ook de enerverende landing tussen de nieuwsgierige koeien was iets om nooit meer te vergeten.
  Dat we na afloop samen in een kring alle ervaringen even konden delen en een prachtig certificaat kregen uitgereikt was een intens en waardevol moment.
  Het was een prachtige zonnige avond en eentje met een grote gouden rand. Dank jullie beide voor de warme ontvangst, de kundige leiding en de geweldige sfeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *